http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Aperitive cu brânză"

Cornuleţe cu brânză şi mărar
Reţetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 20 g drojdie, 250 ml lapte, 1 galbenus, faina cat cuprinde.
Umplutura: 300 g telemea, 2 oua + un galbenus, marar verde, susan.

Mod de preparare: Se inmoaie drojdia in putin lapte caldut, se adauga cateva linguri de faina si se lasa sa dospeasca. Adaugati sare, galbenusul, restul de lapte si faina. Se framanta un aluat moale si se lasa sa creasca. Din aluat se intinde o foaie, nu prea groasa, care se taie in patrate. Pe fiecare patrat se pune umplutura de branza (telemea rasa, frecata cu oua si cu marar verde tocat). Se ruleaza aluatul pe diagonala formand cornulete. Se ung cu galbenus, se presara susan si se coc la foc potrivit cca 30 min.