http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Aperitive cu brânză"

Clafoutis sărat cu două feluri de brânză
Reţetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 55 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 2 pere, 3 oua, 60 g faina, 50 g svaiter ras, 50 g cascaval ras, 300 ml lapte, 20 g unt, sare, piper.

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 180 grade C si se unge cu unt o forma de budinca.
Intr-un castron, se amesteca faina cu ouale (unul cate unul), batandu-le usor cu telul, dupa care se adauga laptele putin cate putin.
Se trece compozitia printr-o sita, se incorporeaza cascavalul ras si se gusta de sare si piper.
Se curata perele, se taie lamele si se asaza pe fundul formei. Peste ele se toarna laptele cu cascaval, se baga la cuptor si se lasa sa se rumeneasca 35 de minute.
Budinca se serveste calduta.