http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Aperitive cu carne"

Chec aperitiv cu jambon şi ardei gras

Timp de preparare: 1 h 5 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 100 g faina, 4 oua, 100 g cascaval ras, 200 g jambon taiat cuburi, 1 pahar de vin alb sec, 1 ardei gras taiat cubulete, 2 linguri de ulei de masline, 1 lingura unt, sare, piper, un pachetel de praf de copt.

Mod de preparare: Se amesteca cele 4 oua bine, se adauga uleiul de masline si vinul si se amesteca pina se obtine un amestec omogen. Se adauga cascavalul, faina, bicarbonatul, sarea si piperul. Se amesteca bine. Se adauga jambonul si ardeiul gras si se amesteca totul.
Se unge cu unt o tava de chec, se tapeteaza cu faina, se pune la copt 45 minute la temperatura de 210 ° C.