http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Aperitive cu peşte"

Castraveţi cu rulouri de scrumbie marinată
Reţetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 castraveti mici (intre 14-25 cm), 250 g rosii mici, 12 cartofi noi marunti, 8 rulouri de scrumbie marinata, 8 linguri maioneza cu lamaie, seminte de susan, sare, piper.

Mod de preparare: Se curata cartofii noi si se fierb 10 minute in aburi. Se spala castravetii, se curata de coaja si se taie in patru pe lung. Rosiile se spala si se taie in doua sau in patru. Se aseaza in fiecare farfurie castravetii, rulourile de peste, cartofii si rosiile, se toarna peste ele cate 2 linguri de maioneza acrita cu lamaie, se sareaza, se pipereaza, se presara cu semintele de susan si se servesc imediat.