http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Aperitive cu legume"

Cartofi cu brânză de vacă
Reţetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g branza de vaca, 1/8 l zer, cateva picaturi de sos Worcester sau alt sos picant, 1 ceapa, sare, 1 legatura ridichi, piper macinat, 1 varf de cutit piper de Cayenne, 1 lingurita miere, 1 legatura codite de ceapa verde, 1,2 kg cartofi fierti.

Mod de preparare: Se pun intr-un castron zerul, branza de vaci si sosul Worcester si se amesteca bine de tot.
Ceapa curatata se toaca marunt.
Ridichile curatate si spalate se taie felii sau fasii subtiri.
Se incorporeaza ceapa si ridichile in branza de vaci, se sareaza, se pipereaza si se adauga mierea.
Coditele de ceapa verde se spala, se taie fasii si se introduc si ele in compozitie.
Se curata cartofii, se pun pe farfurii (sau pe un platou), se acopera cu amestecul de branza si zer, se garnisesc si se servesc imediat.