http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Aperitive cu legume"

Budincă de conopidă cu brânză
Reţetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 conopide potrivite, 150 g smintina, 100 g unt, 200 g cascaval sau brinza, 2 oua, sare, 4 linguri pesmet alb.

Mod de preparare: Conopida fiarta in apa clocotita cu sare si bine de tot scursa de apa se da prin sita si se amesteca cu untul frecat spuma. Se adauga galbenusurile, cascavalul (o parte ras si o parte taiat bucatele), pesmetul, smintina si la urma albusurile spuma. Se potriveste cu sare. Se toarna intreaga compozitie intr-o forma bine unsa si presarata cu pesmet si se coace la foc potrivit. Pesmetul poate fi inlocuit cu franzela muiata in lapte.
Se serveste cu smintina sau cu unt pe deasupra.