http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Paste, pizza şi găluşte"

Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval
Reţetă ovo-lacto-vegetariană

Ingrediente: 3 oua, 2 pahare lapte, 3-4 linguri faina, 50 ml ulei, 1 kg spanac, 3 linguri unt, 150 g cascaval ras, 4 linguri smintina, 1 lingurita pesmet, sare.

Mod de preparare: Spanacul se spala, se fierbe, se toaca si se amesteca cu un sos alb preparat din unt, faina si smintina. In paralel se prepara clatitele. Se ia o cratita cu fundul de dimensiunile clatitei, se unge cu unt, apoi se asaza o clatita, se pune un strat de pireu de spanac, se presara cu cascaval ras si se continua asa pina se termina, deasupra raminind o clatita. Se presara cu cascaval ras, cu putin pesmet si se stropeste cu unt. Se da cratita la cuptor pentru 20 minute.