http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Borşuri"

Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi
Reţetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 ml borş, 200 ml suc de roşii, 100 g mazăre, 100 fasole teci, 2 morcovi, 1 ardei, 1 ceapă, 3 roşii, crutoane cu usturoi, sare.

Mod de preparare: Se curăţă şi se spală toate legumele. Morcovii, ardeiul şi ceapa se toc mărunt, tecile se rup bucăţi de 2 cm, iar roşiile decojite se taie felii. Se pun toate într-o cratiţă înaltă, se toarnă 1 l de apă şi se pun la fiert.

Când sunt toate fierte se toarnă sucul de roşii şi borşul fiert înainte. Se mai fierb câteva clocote şi se adaugă sare după gust.

Se serveşte cu crutoane.