http://www.eculinar.ro/

Subcategoria "Aperitive cu brânză"

Ardei umpluţi cu urdă
Reţetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 ardei capia de marime potrivita, 1 castravete, 100 g urda, 1 lingurita iaurt degresat, 1 legatura marar, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare: Se iau ardeii si li se taie un capacel cu codita cu tot, se curata de samburi cu grija, ca sa ramana intregi, se spala si se scurg.
Se curata, se spala castravetele si mararul, se taie castravetele cubulete si mararul marunt.
Se freaca urda cu iaurtul, sarea, piperul, mararul si castravetii.
Se umplu ardeii cu amestecul de mai sus, se indeasa bine si se pun la frigider.
Se servesc a 2-a zi taind ardeii felii de 0,5 cm grosime.