Paste cu kaizer şi ciuperci - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Paste cu kaizer şi ciuperci

Paste cu kaizer şi ciuperci

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g paste, 500 g kaizer, 6 roşii, 2 ardei capia, 2 cepe, 2 căţei de usturoi, 300 g ciuperci, 1/2 fir de praz, 2 cuişoare, 1 frunză de dafin, sare, piper, ulei de floarea-soarelui, pătrunjel, 1 ardei iute.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ciupercile se spală, se prăjesc în puţin ulei încins, se scurg şi se lasă la răcit intr-un castron.
Kaizerul se taie în cubuleţe sau în bucăţi mai mari. Se pră­jeşte într-o cratiţă fără ulei, se scoate şi se pune într-o strecurătoare. Cepele, usturoiul, ardeii şi prazul se curăţă, se spală şi se taie mărunt.
Se încinge ulei într-o cratiţă, se pun legumele tăiate şi se călesc timp de cinci minute. Se adaugă roşiile curăţate de pieliţă şi date pe răzătoare, frunza de dafin, cuişoarele, sarea şi piperul. Se toarnă o cană de apă şi se lasă la fiert pînă cînd sosul a scăzut la jumătate.
Se scot cuişoarele şi frunza de dafin, se pun kaizerul, ciupercile prăjite şi se mai lasă la fiert timp de cinci minute. Se opreşte focul, se presară verdeaţă tocată şi se amestecă.
Pastele se fierb în apă cu sare, se scurg de apă şi se servesc cu sosul de roşii şi carne.
În sos, se mai poate adăuga şi un ardei iute, ca să aibă un gust puţin picant.
4.573 vizualizări
711 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
5. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şalău la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
9. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
10. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
11. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
13. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
16. Salată de melci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Salată afumată (Salate > Salate cu peşte)
20. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
27. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Salată de icre de crap (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Salată de icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.