Mâncare de vinete cu pui - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Mâncare de vinete cu pui

Mâncare de vinete cu pui

Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 piepturi de pui mai mari, 2 vinete, 1 dovlecel, 1 morcov, 2 cepe, usturoi, 250 g roşii cherry, 200 g fasole verde, pudră de curry, sare, piper, pătrunjel, ulei de măsline, 1 grepfruit alb, ghimbir ras, felii de pâine.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Cepele şi doi căţei de usturoi se curăţă de foi, se spală şi se toacă mărunt. Se încing două linguri de ulei într-o cratiţă, se pun cepele, usturoiul şi se călesc până când devin sticloase.

Se adaugă piepturile de pui tă­ia­te în cubuleţe, fasolea verde şi mor­covul fiert tăiat mărunt, sarea, pi­perul şi se lasă la prăjit 10 min. Se scoate amestecul, se pune într-un castron şi se acoperă cu o farfurie.

Vinetele şi dovlecelul se spală, se taie în cuburi şi se pun la prăjit în patru linguri de ulei.
Se lasă să se prăjească până când capătă o culoare ma­ro­nie, se pun amestecul din castron, o linguriţă de ghimbir ras, ro­şiile cherry întregi, o jumătate de linguriţă de pudră de curry şi sucul de grepfruit.

Se amestecă, se mai prăjesc timp de 10 min., se opreşte focul şi se adaugă verdeaţa tocată.

Se serveşte cu felii de pâine unse cu ulei şi frecate cu usturoi pisat.
7.307 vizualizări
998 tipăriri
3 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Vinete gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume)
24. Caviar de vinete cu sardele (Aperitive > Sandviciuri)
25. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Salată de vinete iuţi (Salate > Salate de legume)
29. Salată de vinete cu legume (Salate > Salate de legume)
30. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.