Rondele cu parmezan - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu brânză » Rondele cu parmezan

Rondele cu parmezan

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 350 g făină, praf de copt, sare, piper, 1 lingură busuioc uscat, 250 ml iaurt, 2 ouă, 75 g unt, 175 g parmezan, pudră de curry, 2 căţei de usturoi, 1 legătură ceapă verde, 1 măr, salată verde, mozzarella.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Iaurtul se pune într-un castron, împreună cu un pliculeţ cu praf de copt. Se amestecă, se adaugă sarea, piperul, un vîrf de linguriţă de pudră de curry şi busuiocul uscat.
Se adaugă oul bătut, untul moale, parmezanul ras şi salata verde tocată mărunt.
Se presară ceapa verde tocată, usturoiul pisat, mărul dat pe răzătoare şi făina cernută, se frămîntă totul pînă cînd rezultă un aluat potrivit de tare, i se dă formă de rulou şi se introduce la rece 30 de minute.
Se taie în rondele potrivit de groase, se aşează într-o tavă tapetată cu hîrtie de copt, se ung cu ou bătut şi se introduc în cuptor.
Se coc 25-30 de minute la foc mediu, avînd grijă să nu se ardă.
Se scot pe un grătar, se lasă la răcit timp de cinci minute, apoi se servesc.
În loc de parmezan, se poate folosi mozzarella dată prin răzătoare sau tăiată în cubuleţe.
3.003 vizualizări
786 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Supă cu pătrăţele de parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
3. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Supă cremă de praz cu pesto (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Legume gratinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Perişoare pe rondele de castravete (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Conopidă cu parmezan (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Sufleu de parmezan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Rondele de peşte cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Supă de orez cu legume (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Grătare de porc pane cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
12. Rondele de mere cu sos de portocale (Dulciuri > Prăjituri)
13. Şniţel cu crustă de parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
14. Rondele de mămăligă caramelizate (Dulciuri > Prăjituri)
15. Risotto cu legume de primăvară (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
16. Mousse de vinete cu caracatiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Andive cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Conopidă cu parmezan (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Salată de cicoare scarolă cu parmezan ras (Salate > Salate de legume)
21. Vinete italieneneşti cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Macaroane cu roşii şi morcovi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Salată rece de macaroane (Salate > Salate de legume)
24. Supă minestrone cu jambon şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
26. Salată cu brânză labaneh (Salate > Salate de legume)
27. Escalop de viţel cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Risotto cu urzici (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
29. Supă de legume cu tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Copane de pui gratinate cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.