Ciuperci umplute cu brânză (II) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ciuperci » Ciuperci umplute cu brânză (II)

Ciuperci umplute cu brânză (II)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 kg ciuperci, 300 g brînză de vacă, 100 g brînză telemea, 2 ardei capia roşii, 200 g roşii cherry, 1 legătură ceapă verde, 2 căţei de usturoi, 1 lingură de sos pesto, 3 ouă, sare, piper, ulei de măsline, salată verde, suc de lămîie.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Ciupercile se curăţă de pieliţă, se spală, se pun într-o strecurătoare, apoi se ung cu ulei de măsline.
Ceapa verde se spală, se toacă mărunt şi se pune într-un vas mai mare împreună cu usturoiul curăţat de foi şi pisat.
Se adaugă brînza de vacă, ardeii capia curăţaţi de seminţe şi tăiaţi în felii subţiri, sarea, piperul şi sosul pesto.
Se toarnă ouăle bătute cu o furculiţă, roşiile cherry tăiate în jumătăţi şi brânza telemea tăiată în cubuleţe.
Se amestecă toate ingredientele, avînd grijă să nu se sfărîme cubuleţele de brînză, se umplu ciupercile cu acest amestec şi se aşază într-o tavă unsă cu puţin ulei.
Se introduc în cuptor şi se ţin 15-20 de minute, apoi se scot şi se lasă la răcit timp de cinci minute.
Se servesc cu salată verde amestecată cu suc de lămîie, ulei de măsline şi sare.
4.060 vizualizări
917 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Tartine cu sos alb cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
8. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Salată de ciuperci cu oţet (Salate > Salate de legume)
10. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Ciuperci cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Ciuperci cu mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Jumări cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Peşte la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Supă la minut (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă cu brânză de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Muşchi de vacă la cuptor (II) (Mâncăruri > Fripturi)
22. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de zarzavat (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Supă cremă de praz (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.