Inel de cuş-cuş cu pui - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu carne » Inel de cuş-cuş cu pui

Inel de cuş-cuş cu pui

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 300 g cuş-cuş, 1 piepturi de pui, 2 ardei graşi roşii, 2 cepe, 300 g fasole verde, 3 roşii, boia dulce, 1 ardei iute mic, 2 căţei de usturoi, seminţe de susan, sare, piper, ulei de floarea-soarelui, pătrunjel, praz.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Piepturile de pui se spală, se taie în cubuleţe şi se pun într-un castron. Se încing patru linguri de ulei într-o cratiţă, se adaugă un ardei gras, ardeiul iute şi cepele tăiate mă­runt, apoi se călesc cîteva minute.
Se pun carnea de pui, sarea şi piperul. Se ţin pe foc pînă cînd s-a prăjit pieptul de pui, se presară fasolea tăiată în bucăţi mici şi roşiile în cubuleţe.
Se adaugă o cană de apă, o linguriţă de boia dulce şi usturoiul feliat. Se fierbe timp de 15 minute, se opreşte focul şi se ţine la cald.
Ardeiul gras rămas se taie în cubuleţe şi se pune într-un castron împreună cu pătrunjelul tocat şi două linguri de seminţe de susan prăjite într-o tigaie, fără ulei.
Cuş-cuş-ul se lasă la înmuiat în apă fierbinte, se amestecă bine cu legumele din castron, sa­rea, piperul şi două linguri de ulei.
Se serveşte alături de puiul cu legume şi se presară verdeaţă.
În loc de ceapă, se poate folosi praz tăiat în rondele, mînca­rea căpătînd un gust mai dulce.
2.770 vizualizări
753 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Somon cu garnitură de cuş-cuş (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Salată de cuş-cuş (II) (Salate > Salate de legume)
27. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)
28. Pui la rotisor (Mâncăruri > Fripturi)
29. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.