Pulpă de miel cu ierburi aromate - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » Pulpă de miel cu ierburi aromate

Pulpă de miel cu ierburi aromate

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: medie

Porţii: 6

Ingrediente: 2 pulpe de miel (de 1 kg fiecare), 1,2 kg cartofi (nesfaramiciosi), 100 g unt, 150 ml smantana subtire, o lingura mustar, o legatura de busuioc, o legatura de patrunjel, 10 frunze de salvie, 1/2 legatura de marar, ulei de masline, sare si piper.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se taie marunt ierburile, se amesteca cu sase linguri de ulei si se adauga sare si piper. Cu amestecul acesta se ung pulpele de miel, se infasoara in folie de aluminiu si se lasa noaptea la rece. A doua zi, se incinge cuptorul la 220°C. Se curata cartofii, se taie in patru (pe lung), se baga in apa sarata clocotita, se lasa 5 minute, apoi se scurg. Se indeparteaza ierburile de pe pulpele de miel (se pun de-o parte impreuna cu marinata). Se asaza carnea intr-o tava, inconjurata de sferturile de cartofi, se adauga un pahar de apa si se baga 20 de minute la cuptor (daca preferati carnea bine facuta, lasati-o 25-30 de minute). Se scoate tava din cuptor, se infasoara pulpele intr-o folie dubla de aluminiu si se lasa sa stea asa 5 minute inainte de a le taia felii. In acest timp, se mixeaza ierburile si marinata (puse de-o parte), se toarna intr-un bol impreuna cu untul taiat bucatele, mustarul si smantana, se adauga sare si piper si se amesteca bine. Se pune sosul astfel obtinut la incalzit (pe baie de apa) si se serveste impreuna cu feliile de carne si cartofi, preparati la cuptor impreuna cu friptura.
2.241 vizualizări
678 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Miel cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Tocană de miel cu coriandru (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
11. Cotlete de miel cu tzatziki (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
14. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
15. Pulpă de miel cu gutui (Mâncăruri > Fripturi)
16. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
17. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pulpă de mânzat la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
19. Drob de miel (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Drob de miel în foaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Drob de miel (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Drob de miel (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Drob de miel cu verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Drob de miel (special de Paşte) (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Pulpă de miel cu fasole (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pulpă de căprioară la tavă (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
27. Tocăniţă de miel cu tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Miel cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de miel la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Friptură de miel glasată (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.