File de miel cu bruschetta - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Fripturi » File de miel cu bruschetta

File de miel cu bruschetta

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de miel (a circa 150 g), sare, piper, 800 g rosii, 6 linguri ulei de masline, 12 felii de paine alba, un catel de usturoi, 40 g parmezan ras (sau cascaval), 4 linguri de ierburi tocate amestecate (de ex. patrunjel, rozmarin, cimbru).
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se incinge cuptorul la 200 grade C. Se spala fileurile, se zvanta cu un stergar, se sareaza si se pipereaza. Rosiile spalate se taie cubulete.
Se prajesc fileurile circa 5-10 minute in trei linguri de ulei incins, dupa care se scot din tigaie si se infasoara fiecare in folie de aluminiu. In aceeasi grasime se calesc putin si rosiile si se gusta de sare si piper.
Se baga feliile de paine in cuptor si se lasa sa se rumeneasca circa 3-5 minute. Se scot, se freaca cu catelul de usturoi, se ung cu uleiul ramas si pe fiecare felie se pune cate-un strat de rosii calite si se presara sare, piper si cascaval ras.
Se scoate carnea din folie, se trec toate feliile prin amestecul de ierburi tocate si se servesc cu bruschetta (painea prajita cu usturoi, rosii si cascaval ras).
4.160 vizualizări
739 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Cod file (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Salată de cartofi cu fileuri de hering murat (Salate > Salate cu peşte)
4. Supă de miel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Bruschetta cu fasole (Aperitive > Sandviciuri)
7. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Borş de miel (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Miel cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. File de peşte cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Tocană de miel cu coriandru (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Miel cu cartofi şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
15. Cotlete de miel cu tzatziki (Mâncăruri > Fripturi)
16. Bruschetta cu usturoi şi roşie (Aperitive > Sandviciuri)
17. Supă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. File de şalău cu ragu de creveţi  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Bruschetta cu usturoi (Aperitive > Sandviciuri)
20. Fileuri de mihalţ sau de somotei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
22. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
23. Pulpă de miel cu gutui (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de miel cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
25. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Fileuri de peşte alb cu usturoi şi migdale sau nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Fileuri de cod sau şalău cu alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Fileuri de şalău cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. File de peşte cu praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Fileuri de anşoa cu lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.