Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos de ardei iuți chilian (Salsa de ají colorado a la chileea)
Rețetă tradițională din Chile
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 5 ardei iuti rosii, 3 pahare (300 ml) de ulei, 1 pahar de otet de vin, 1 catel de usturoi, sare.

Mod de preparare: Seara se spala ardeii, se scot semintele si se pun la muiat in otet pana a doua zi. Cu un cutit ascutit se scoate coaja ardeilor, iar pulpa se zdrobeste impreuna cu usturoiul. Se face o vinegreta cu uleiul si otetul folosit la ardei, se sareaza si se incorporeaza piureul de ardei.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.