Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, vițel, porc, iepure

Ingrediente: 300-400 g carne ,50 ml vin,20 g zahar,3-4 fire de praz (1 kg) , 1/4 l suc de rosii, o ceapa (50 g ), 100 ml untdelemn,marar, patrunjel,piper,sare.

Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se caleste cu 3 linguri untdelemn si apoi se adauga carnea ,dupa cum s-a aratat in retetele precedente.Se fierbe acoperita pina cind se moaie bine ,adaugind cite putina apa ,ca sa nu se arda sosul.Prazul se taie in bucati de 3-4 cm ,si,presarat cu 1/2 lingurita sare ,se prajeste ,separat, cu 2-3 linguri de untdelemn ,la foc mic,acoperit,pina cind se inmoaie ,fara sa se deformeze,adaugind pe parcurs cite 1-2 linguri cu apa.Cind toate sint fierte ,se amesteca ,adaugind sucul de rosii,vinul si apa ,pentru a se forma un sos subtire care sa cuprinda prazul si carnea .In sos se mai adauga un virf de cutit cu piper si zaharul care a fost caramelizat,in prealabil,intr-o tigaita si apoi stins cu 2 linguri de apa fierbinte.Sosul nu se leaga cu faina.Mincarea se serveste presarata cu frunze de marar si patrunjel taiate marunt.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.