Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea) - reţetă tradiţională din Chile - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Chile » Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea)

Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea)

Reţetă tradiţională din Chile
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 5 ardei iuti rosii, 3 pahare (300 ml) de ulei, 1 pahar de otet de vin, 1 catel de usturoi, sare.

Mod de preparare: Seara se spala ardeii, se scot semintele si se pun la muiat in otet pana a doua zi. Cu un cutit ascutit se scoate coaja ardeilor, iar pulpa se zdrobeste impreuna cu usturoiul. Se face o vinegreta cu uleiul si otetul folosit la ardei, se sareaza si se incorporeaza piureul de ardei.
12.549 vizualizări
2.356 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tartă de ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
2. Friptură de miel cu cimbru şi vin alb (Mâncăruri > Fripturi)
3. Penne cu sos de morcovi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Gogoşi (Dulciuri > Gogoşi)
6. Salată de creier (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
7. Cataif (Dulciuri > Prăjituri)
8. Borş de vită cu perişoare, dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Melci cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Ciorbă de fasole verde grasă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Supă cremă de bostan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Ruladă cu ciocolată şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
14. Conserve de prune, cireşe sau vişine, pentru plăcintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
15. Plăcinţele de cartofi şi morcovi cu mac (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Pizza vegetariană (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Ciulama de ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Friptură de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Friptură de vită cu porumb şi ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
20. Pastitsio (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Becri meze - Pork appetizer (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Bezele cu migdale (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
23. Ştiucă cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Pastă de ficat (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Sana (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
26. Ouă răscoapte cu sos picant (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Salată romană cu brânză şi nuci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Gulaş de porc cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Ouă moi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Omletă fără ouă (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.