Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Chile » Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea) |
Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea)
Reţetă tradiţională din Chile
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 5 ardei iuti rosii, 3 pahare (300 ml) de ulei, 1 pahar de otet de vin, 1 catel de usturoi, sare. Mod de preparare: Seara se spala ardeii, se scot semintele si se pun la muiat in otet pana a doua zi. Cu un cutit ascutit se scoate coaja ardeilor, iar pulpa se zdrobeste impreuna cu usturoiul. Se face o vinegreta cu uleiul si otetul folosit la ardei, se sareaza si se incorporeaza piureul de ardei.
12.549 vizualizări
Versiunea printabilă2.356 tipăriri 6 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Tartă de ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 2. Friptură de miel cu cimbru şi vin alb (Mâncăruri > Fripturi) 3. Penne cu sos de morcovi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 4. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 5. Gogoşi (Dulciuri > Gogoşi) 6. Salată de creier (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 7. Cataif (Dulciuri > Prăjituri) 8. Borş de vită cu perişoare, dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 9. Melci cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 10. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 11. Ciorbă de fasole verde grasă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 12. Supă cremă de bostan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 13. Ruladă cu ciocolată şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri) 14. Conserve de prune, cireşe sau vişine, pentru plăcintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate) 15. Plăcinţele de cartofi şi morcovi cu mac (Aperitive > Aperitive cu legume) 16. Pizza vegetariană (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 17. Ciulama de ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 18. Friptură de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Friptură de vită cu porumb şi ceapă (Mâncăruri > Fripturi) 20. Pastitsio (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 21. Becri meze - Pork appetizer (Aperitive > Aperitive cu carne) 22. Bezele cu migdale (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri) 23. Ştiucă cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 24. Pastă de ficat (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne) 25. Sana (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă) 26. Ouă răscoapte cu sos picant (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă) 27. Salată romană cu brânză şi nuci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 28. Gulaş de porc cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Ouă moi (Aperitive > Aperitive cu ouă) 30. Omletă fără ouă (Aperitive > Aperitive cu brânză) |