Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea) - reţetă tradiţională din Chile - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Chile » Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea)

Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea)

Reţetă tradiţională din Chile
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 5 ardei iuti rosii, 3 pahare (300 ml) de ulei, 1 pahar de otet de vin, 1 catel de usturoi, sare.

Mod de preparare: Seara se spala ardeii, se scot semintele si se pun la muiat in otet pana a doua zi. Cu un cutit ascutit se scoate coaja ardeilor, iar pulpa se zdrobeste impreuna cu usturoiul. Se face o vinegreta cu uleiul si otetul folosit la ardei, se sareaza si se incorporeaza piureul de ardei.
9.963 vizualizări
1.425 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Lipii cu fasole picantă (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Ciuperci la grătar (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Ficat de gâscă natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
4. Spanac englezesc (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Salată de vinete iuţi (Salate > Salate de legume)
6. Salată portugheză (II) (Salate > Salate cu peşte)
7. Prăjitură cu mere şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
8. Limonadă, oranjadă (Băuturi > Sucuri)
9. Plăcintă dospită cu mere şi slăninuţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Prăjitură cu cacao (Dulciuri > Prăjituri)
12. Roşii umplute cu peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Ciorbă de porc cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Salată de ouă cu avocado (Salate > Salate cu ouă)
15. Ciorbă de văcuţă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Frişcă cu gelatină pentru ornat (Dulciuri > Ornamente torturi)
17. Caracatiţă lemone (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Ceapă cu cimbru (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Sos de ceapă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
20. Cremă universală de vanilie (Dulciuri > Creme)
21. Pui umplut cu costiţă, nuci şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
22. Medalioane de ceapă roşie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Panzanella (salată italienească cu pâine) (Salate > Salate de legume)
24. Cârnaţi pe varză roşie călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Căprioară cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
26. Rulouri cu şuncă şi brânză topită (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Ragout de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Gogoşi pripite (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Ciorbă de viţel cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.