Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea) - reţetă tradiţională din Chile - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Chile » Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea)

Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea)

Reţetă tradiţională din Chile
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 5 ardei iuti rosii, 3 pahare (300 ml) de ulei, 1 pahar de otet de vin, 1 catel de usturoi, sare.

Mod de preparare: Seara se spala ardeii, se scot semintele si se pun la muiat in otet pana a doua zi. Cu un cutit ascutit se scoate coaja ardeilor, iar pulpa se zdrobeste impreuna cu usturoiul. Se face o vinegreta cu uleiul si otetul folosit la ardei, se sareaza si se incorporeaza piureul de ardei.
10.050 vizualizări
1.456 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Varză dulce călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Ciuperci cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Toast-uri cu broccoli (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Piept de pui cu castraveciori muraţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Salată de ceapă cu peşte şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
6. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
7. Supă de legume cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Sufleu de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Ouă a la Frankfurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Păstrăvi cu unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Salată picantă (II) (Salate > Salate de legume)
13. Salată de cartofi cu costiţă sau bacon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Budincă de tăiţei cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Chili con carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Peşte alb cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Melanj de fructe proaspete (Dulciuri > Salate de fructe)
19. Pasteta în aspic (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Mâncare de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
22. Supă de dovlecei (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Andive cu brânză rasă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Ouă umplute cu sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
27. Doradă cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Coşuleţe din portocale (Dulciuri > Salate de fructe)
29. Mâncare cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Bitoci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.