Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea) - reţetă tradiţională din Chile - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Chile » Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea)

Sos de ardei iuţi chilian (Salsa de ají colorado a la chileea)

Reţetă tradiţională din Chile
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 5 ardei iuti rosii, 3 pahare (300 ml) de ulei, 1 pahar de otet de vin, 1 catel de usturoi, sare.

Mod de preparare: Seara se spala ardeii, se scot semintele si se pun la muiat in otet pana a doua zi. Cu un cutit ascutit se scoate coaja ardeilor, iar pulpa se zdrobeste impreuna cu usturoiul. Se face o vinegreta cu uleiul si otetul folosit la ardei, se sareaza si se incorporeaza piureul de ardei.
10.210 vizualizări
1.516 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pilaf de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată chinezească cu gogoşari, castraveţi şi conopidă (Salate > Salate de legume)
3. Salată de măr verde cu brânză de capră (Salate > Salate de legume)
4. Angemacht de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Brânză vegetală cu mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Desert din mere cu sos de ouă (Dulciuri > Salate de fructe)
7. Salată de hering marinat cu ceapă şi smântână (Salate > Salate cu peşte)
8. Cocteil cu ananas (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
9. Macrou boulonnaise (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Mâncare de ardei copţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Tartă cu spanac şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Tort Prinţesa Maria (Dulciuri > Torturi)
13. Ciorbă bănăţeană cu carne de pasăre sau viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Runza (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Melomakaronas (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
16. Sandviciuri cu vinete şi dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Omletă ţărănească (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Dulceaţă de trandafiri (Conserve de fructe > Dulceaţă)
19. Salată Jubileu (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Cherry Wine (Băuturi > Lichioruri)
21. Perişoare cu smântână în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Bomboane cu grilaj (Dulciuri > Prăjituri)
23. Urechi de porc sărate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Supă cremă de dovlecei (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Ochiuri româneşti cu iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Ficăţei surpriză (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Cotlete cu ceapă verde şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
28. Fructe de mare în sos alb (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Ouă italieneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.